Figyelem | Főoldal | Termékek | Akciók | Szolgáltatások | Leértékelt Áruk
Pengék Kialakítása | Fogalmak | Linkek | Kapcsolat | Vásárlás
Vásárlói Vélemények

Vásárlói Vélemények

Amennyiben Ön meg volt elégedve termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kérjük írja meg a vásárlással kapcsolatos véleményét az email címünkre és kihelyezzük a weblapunkra.
Kérjük tüntesse fel azt is, hogy a Névhez és a Helységhez mit írhatunk! Köszönjük!

Vásárlói Vélemények:


• "Kedves Szamurájok! A katana rendben megérkezett, igen szép darab köszönöm szépen! Üdvözlettel!"
Mogyorósi Imre

• "Üdvözlöm! Megjött az áhított katana, köszönöm szépen. Nagyon meg vagyok elégedve vele, bátran fogom önöket ajánlani másnak is! Az exkluzív kardtáskára pedig nem találtam szavakat, annyira gyönyörű. Mégegyszer, köszönöm! Tisztelettel!"
Bodnár Tibor

• "Tisztelt Szamurajkardok Extra Csapata! Az Önök álltal árusított Musashi katanát és wakizashit vettem meg Önöktöl. Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagyon szép a két kard. A barátom is látta a kardokat és azt mondta, ahogy lesz rá pénze ő is fog rendelni. És lehet hogy én is fogok még rendelni egyszer, de felszerelési és ápolási kellékeket biztos, hogy fogok amint elfogy. Minden olyan ismerősömnek, akiben megbízok bátran ajánlani fogom az üzletet. Üdvözlettel!"
Viczián Sándor

• "Kedves Szamurájok! Megkaptam a Tantót, szép darab, köszönöm szépen! Üdvözlettel!"
Mogyorósi Imre

• "Tisztelt Szamurajkardok Extra Csapata! Ebben a pillanatban érkezett meg a rég áhitott Tori Meito katanám!! Rögtön neki estem a csomagolásnak, mint a gyerekek karácsonykor. Csodálatos kardot vehettem kézbe, ezzel egy álom teljesült. Szeretném megköszönni a korrekt csomagolást, a csodálatos kardot, a gyorsaságuk és külön köszönet az exkluziv selyem kardtáskáért!! Csak ajánlani tudom Önöket mindenkinek, és biztos hogy hamarosan újra vásárolni szeretnék önöknél! Megrendelésekben gazdag működést kivánok!"
Kovács János - Budapest

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! A tegnapi napon megérkezett a kard. Meg kell, hogy mondjam a várakozásaimat messze felül múlta, gyönyörű és preciz kivitelezésű. Csak ajánlani tudom Önöket. Üdvözlettel."
Georgina

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! Mindössze tájékoztatni szeretném önöket, hogy épségben, sérülésmentesen és időben megérkezett hozzám ez a gyönyörű tekercselt markolatú Bokken (Bokuto). Tökéletes kidolgozás, remek munka. Pont amilyenre számítottam. Nagy örömömre fog szolgálni a vele való gyakorlás. Kérem szépen ezeknek a kardoknak lelkük van és nem, csak a valódi Katanáknak, hanem ezeknek a fa változataiknak is. :) Nagyon köszönöm eme kifogástalan terméket! Mély tisztelettel!"
Szabó Gergely

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! A mai napon megérkezett az Önöktől rendelet katana. Mint már sokan mondták élőben valóban szebb. Köszönöm szépen, és sikerekben gazadag további működést kívánok! Üdvözlettel!"
Domokos Ádám

• "Kedves Szamurájkardok Extra Csapata, mai nap megkaptam a Katanát. Sokszor említik a honlapon (vásárlói vélemény), hogy "élőben" sokkal szebb mint a képeken. Ez valóban így van! Véleményem szerint több mint megfelelő kardot kaptam gyakorlataimra. Köszönöm! Minden jót kívánok az egész csapatnak! Üdvözlettel!"
Pollák Tamás

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! Ezúton szeretném megköszönni a Vasi katanát amit Önöktől rendeltem, mely kifogástalan állapotban megérkezett. Külön köszönet a selyem kardtáskáért amit kaptam hozzá! Üdvözlettel!"
Nagy Ádám

• "Kedves Szamurájkardok Extra Csapata! Ma minden tökéletes, hibátlan állapotban megérkezett. Köszönöm szépen a pontos és villámgyors kiszállítást! Teljes mértékben elégedett vagyok, legközelebb is önöktől rendelek! Üdvözlettel!"
Sz. Attila - Békéscsaba

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! A csomag épségben megérkezett. A kard nagyon szuper lett. Köszönöm és további megrendelésekben gazdag éveket kívánok. Baráti üdvözlettel!"
Hillebrand Ákos

• "Tisztelt Cím! Az önök által küldött termék messze meghaladta várakozásaimat. Mint karácsonyi ajándék egy kicsit furcsának tűnhet, de akinek szólt annak nagyon kellemes meglepetést okozott. A mai napig nem látom az Önök palettáján mását. Azt a fehér kimondottan női sárkány motívumos tokkal rendelkező 10 szer hajtogatott damaszkolt kardot az óta sem láttam. Szépsége, egyszerűen lenyűgöző. Még egyszer köszönöm nagyon kellemes ünnepeket okoztak és én magam is minden jót, kívánok mindanyiuknak, még egyszer köszönöm! Sok szeretettel minden jót és boldog újévet kívánva!"
Peinlich János

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! Tegnap megérkezett az általam kért csomag. A Katana gyönyörű! Sokkal szebb és kecsesebb mint a fényképeken. Nagyon örülök Neki, hogy velem van. Az ajándékot külön köszönöm! Remélem, hogy alkalmam lesz még Önöktől vásárolnom! Még egyszer köszönöm a korrekt adás-vétel lebonyolítását és a csomag pontos és hiánytalan leszállítását. További jó munkát kívánok Önöknek. Baráti üdvözlettel!"
Mányoki Sándor

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! A mai napon megkaptam az Önöknél rendelt Musashi Katanát hiánytalanul. A termékük részemre kiváló, elvárásaimnak megfelelő. Ezúton szeretném nagyon megköszönni és kívánok Önöknek további kitartó sikeres működést, jó munkát! Szívélyes Üdvözlettel!"
Csipkay Mátyás

• "Köszönöm a Szamurájkardok Extra Csapatának a gyors, korrekt, rugalmas ügyintézést, a szép, kiváló minőségű, igényesen megmunkált pengét, melyhez nagyon jó áron juthattam! Maradok továbbra is vásárlójuk, akár kardra, akár szerelékre lesz szükségem!! További jó munkát kívánok Önöknek! Üdvözlettel!"
Borbély Zsolt - Sopron

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra csapata! Megérkezett a csomag, Önök és a kard is méltó az 'EXTRA' jelzőre. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm! Az extra kardtáska pedig fölöttébb patinás! Külön köszönet érte! Üdvözlettel!"
Dr. Csorbák Tamás - Nyíregyháza

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra csapata! A rendelt katanát rendben megkaptam, igényes, biztonságos csomagolásban. A kard nagyon szép elégedett vagyok, és örülök, hogy Önöket választottam. Amint anyagi helyzetem engedi újabb rendeléssel élnék egy Ryu Wakizashi-t szeretnék a katana párjaként. Gratulálok a tevékenységükhöz, további jó munkát és sikereket kívánok!"
Ledneczki György - Paks

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra! A mai napon megkaptam a múlt héten rendelt Tokugawa Ieyasu katanát. A kard masszív megjelenésű és igen vonzó a tekintetnek, sikerült vele örömet szereznem. Az oldalukat a jövőben is rendszeresen fogom böngészni és végül szeretném megköszönni a korrekt és gyors ügyintézést. Üdvözlettel!"
Nagy Gyula - Sopron

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra csapata! A mai napon a kard megérkezett, a csomagolás kifogástalan volt, a kard pedig makulátlan, egyszerűen gyönyörű! Még egyszer nagyon köszönöm és külön köszönet az ajándék DVD-ért, kellemes meglepetés volt! :)"
Csaba - Budapest

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapat! Rendben megkaptam a katanát, már a rendelést követő napon. Én is csak azt mondhatom, mint az előttem szólók: gyönyörű, igényes, valóban minőségi kardot kaptam, messze felülmúlta az elképzeléseimet. Minden tekintetben tökéletes katanát kaptam, nagyon szépen köszönöm! Biztosíthatom önöket, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy önöktől rendeltem. Mégegyszer köszönöm!"
Szemeti Mátyás - Győr

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapat! A mai nap folyamán meg kaptam a várva várt kardot. Ahogy eddig is biztonságban és pontban az ígért időre. A csomagolás ismét rendben volt, tehát ebben sem volt kivetni való. A kard gyönyörű, egyszerűen bámulatos. Minden darabja művészi és lélegzet elállító. Nagyon szépen ki van alakítva, a szerelékek is tökéletesek. Örülök hogy ismét egy csodaszép Japán kard díszíti a falat. Önöket ajánlom minden ismerősömnek. Minden elismerésem a Szamuráj Csapatnak."
Tornyai Róbert - Szentpéterszeg

• "Tisztelt Szamurájkardok Csapat! Meg kaptam a Katana kardot, szépen, biztonságosan becsomagolva. A kard nagyon igényes, és látszik lélekkel készítették. Nagyon szépen ki vannak dolgozva az elemek. A vásárlással maximálisan elégedett vagyok. Amit ígértek azt 100%-osan vissza kaptam. Talán még kicsit többet. Információval, amit kaptam nagyon kielégítő, és garantálta az oldal teljes vásárlói bizalmát. Ezúton szeretném megköszönni a bizalmat és kedvességet a Szamurájkardok Extra Csapatnak!"
Tornyai Róbert - Szentpéterszeg

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapat! A Katana kardot hibátlanul átvettem, a számlát kiegyenlítettem. Mindent köszönök!!! További sikeres üzletmenetet kívánok, melyet én is reklámozni fogok. Még egyszer köszönöm szépen!"
Ludvig Markus - Budapest

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra csapata! A mai napon megkaptam küldeményüket, és szeretném köszönetemet kifejezni! A Kard, nagyon igényes dobozban érkezett, kellőképpen lekezelt pengével, a csatolt információk teljes mértékben kielégítőek és pontosak! A katana szépen kidolgozott, teljesen kézbeillő, igényes munka! Szeretném még egyszer megköszönni, gördülékenységüket! Üdvözlettel!"
Gerébi Attila

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! Mivel már többször, több tételt vásároltam Önöktől, engedjék meg, hogy leírjam a tapasztalataimat! Mindenek előtt maximálisan elégedett vagyok a vásárolt termékekkel. Kicsit részletesebben is. Kommunikáció: Balázs Úrral tartottam a kapcsolatot. Nagyon kedves, segítőkész és szakmailag tökéletesen képzett embert ismertem meg a személyében. Leveleimre, kérdéseimre részletesen válaszolt. Beszélgetéseink során mindent elmondott, amire kiváncsi voltam. Segített abban is, hogy igényeimnek megfelelő katanát tudjak venni. Felhívta arra is a figyelmemet, ha az általam kiválasztott katana, nem olyan volt, mint amit én előzetesen kerestem. Balázs Úr az én szememben nem egy webbolti eladó, hanem a szó régi, eredeti értelmében vett igazi KERESKEDŐ. Határidő: Átalakításra kerülő kardoknál, az előzetesen velem közölt határidőn belül kézhez kaptam a csomagot. Számomra sűrgős szállítás esetén, a délután megrendelt áru, másnap reggel megérkezett. Kell ennél több? Pontosság: Mindig azt kaptam, amit kértem. Se többet, se kevesebbet. Pontosabban a cég ajándékkal is meglepett, amit ezúton is köszönök! Minőség: Minden termekük minőségi kidolgozású. Nem fordult elő, hogy selejtes dolgot kaptam volna. Ellenben, ha valamely termék esetleg mégsem olyan volt, mint amit szerettem, elvártam volna, arra külön felhívták a figyelmemet, így dönthettem, hogy kérem-e. Csomagolás: Mindent nagyon gondosan csomagolnak. Nem fog szállítás közben szétesni. Az apróságokat külön is becsomagolják, és legnagyobb meglepetésemre ilyenkor még egy rövid levelet is mellékelnek arról, hogy mit, hol találok meg. Összésségében: Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Másoknak is bátran ajánlom, hogy nézegessék az igazán bőséges kínálatot, vegyék fel a kapcsolatot a Csapattal, és vásárolják meg a kiválasztott terméket! Nem fognak bennük csalódni. Végezetül kívánom a Csapatnak, hogy továbbra is ilyen színvonalon kereskedjenek, és még sok-sok jóminőségű termékkel örvendeztessék meg az ide ellátogató vásárlókat!"
K. István - Budapest

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! Mindenek előtt a Sakura katana a legapróbb részletig művészi. A kiszolgálás során bizalmat éreztem. A Sakura katana mint dísz: lenyűgöző, mint kard: hogy is mondják? mint kés a vajon? illetve kiváló."
Dániel - Pécs

• "Kedves Szamurájkardok Csapata! Ismét tökéletes szolgáltatásban részesültem, annak ellenére, hogy másodszorra is speciális szállítási igényekkel álltam elő, de most sem kellett csalodnom, már másnap kézhez vehettem az ugyancsak Önöktől rendelt kivételes Last Samurai Katana mellé illő tökéletes tantot. Csodaszép. Köszönjük! Üdvözlettel!"
Scheffer Patricia - Budapest

• "Tisztelt Cégvezetők! Köszönöm a terméket, nagyon szép és igényes kivitelezés. Ár-érték arányban az egyik legjobb választás volt. Köszönöm a gyors ügyintézést (postázást), és a gondos csomagolást. Csak ajánlani tudom Önöket! További sikerekben gazdag éveket kívánok!"
Sajó Angéla

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! A héten kézhez kaptam az önöktől rendelt Mori wakizashit. A kard pengéje, szerelékei nagyon szépen kidolgozottak. A fegyveren minden ott és úgy van, ahogy az elvárható. A mai napon - egy harcművész barátom révén - vágáspróbán is bizonyított, tökéletesen állta a terhelést. Szeretném megköszönni a gyors ügyintézést és a vásárlásban nyújtott szakszerű segítséget a csapatnak! A jövőben is úgy érzem még a vásárlójuk leszek!"
B. Attila - Debrecen

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! Köszönöm a mai napon meg is érkezett a Musashi katana, nagyon meg vagyok elégedve, nagyon szép, minőségi kardhoz jutottam hozzá. Már nagyon régen szerettem volna hozzájutni egy ilyen minőségű kardhoz, köszönöm mégegyszer, azt hiszem nem ez volt az utólsó rendelésem. Tisztelettel!"
Gonda Zsolt

• "Üdvözletem! Csak azért írok mert rendkívül elégedett vagyok. A megrendeléstől számított másnap a csomag meg is érkezett. A kard kiváló munka, nagyon örültem neki. 100% hogy a jövőben rendelni fogok még önöktől. További sok sikeres üzletet kívánok!"
D. András - Szentendre

• "Kedves Szamurájkardok Extra! Megérkezett a kard és ismét nem csalódtam! Minden tökéletes és minőségi! Külön köszönöm az ajándék exkluzív kardtáskát! Köszönettel!"
Borka Gergely - Bag

• "A markolatot a mai napon köszönettel megkaptam, a kész termék színvonala és a profi csomagolás egyaránt felülmúlta legmerészebb elvárásaimat is! Domo arigato gozaimashita!"
F. Balázs

• "Kiváló és mesteri termékeket ismertem meg Balázs által ezekben a kardokban. Balázs, természetesen és szakmailag (ezt értsd a fémmegmunkálásra és a Bushidora) kimerítő válaszokat tud adni a Katanák iránt bármilyen szinten érdeklődőknek. Nekünk vásárlóknak pedig örömet, mikor átvesszük Tőle azt a megszokott minőséget, amit mindig képvisel az Ő Cége! Jómagam nagyjából minden évben vásárolok tőle kardot. Köszönöm Balázsnak, hogy mindig a rendelkezésemre áll, udvarias és szakmailag feddhetetlen, kiváló referencia."
Zsigmond Árpád - J.K.A. 4.Dan, Garyokaku Dojo

• "Üdvözlet! Többszöri alkalommal vásároltam már a kínálatból és a továbbiakban is hűséges vásárlójuk maradok! Kíváló kinézetű, kialakítású, minőségű kardokkal örvendeztetik meg a vásárlókat! Széles árukínálat, gondos biztonságos csomagolás, telefonos segítségnyújtás és precíz kiszolgálás jellemzi a céget! Köszönök mindent!"
Nagy Csaba - Miskolc

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra! A megrendelt kardot épségben megkaptam. Ezúton szeretném megköszönni a tökéletes minőséget és a gyors kiszállítást. Biztosak lehetnek benne, hogy nem utoljára rendeltem önöktől."
Borka Gergely - Bag

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra! A kardot és egyéb megrendelt termékeket megkaptam, minden remek és hibátlan, nagyon köszönöm, nem ez volt az utolsó rendelésem önöktől, köszönöm és szép napot."
Soós Sándor - Budapest

• "En azon vásárlók közé tartozom, akik a vásárlás előtt szeretnék látni és kézbe fogni vásárlásuk tárgyát. Két kard közül szerettem volna választani és ezért mindenféleképpen látni szerettem volna őket. A kardok gyönyörűek voltak, de végül azt választottam, amelyet először is kinéztem magamnak. Egy csodálatos Raion Chairo Katanát. Gyengéden fogtam kézbe, mint egy értékes műkincset és csak gyönyörködtem benne. Ez a kard engem választott és én büszke vagyok rá, hogy az enyém lehet. Balázsnak köszönöm a barátságos fogadtatást és a rengeteg tanácsot, útmutatást, leírásokat a kard használatáról, ápolásáról. Majd 45 perc elteltével úgy váltunk el, mintha több éves barátság kötne össze minket. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is tőlük fogok vásárolni majd egy tantót és wakizashit is. Köszönöm!"
Kiss Ferenc - Székesfehérvár

• "Sziasztok! Ma reggel 08:30-kor megkaptam a csomagot! Csak annyit szeretnék mondani hogy gyönyörű ez a kard! Csak így tovább! Köszönöm!
Diósi Attila - Sárbogárd

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! A tegnapi nap érkezett meg a rendelésem és szeretném megköszönni a kiváló minőséget és alapos csomagolást! A szállítás nagyon gyors volt a feladást követő napon meg is érkezett. A csomagolás gondossága teljes mértékben tükrözi mennyire is érték az ami érkezett. Csodálatos látvány a katana, kézbevéve pedig egyedi ez az érzés, ami átjárja ilyenkor az embert. Az ajándékoknak pedig külön örülök és hasznosnak találtam a mellékelt dokumentációkat. Maximálisan elégedett vagyok és mégegyszer köszönök mindent!"
Tukora Norbert - Gyömrő

• "Kis késéssel igaz, de szeretném ezúton is megköszönni Önöknek a gyors kiszolgálást. Nagyon régi álmom volt, hogy egy igazi katanát tudhassak a magaménak, és ez Önöknek hála teljesült is. A kard egyszerűen csodálatos és minden elvárásnak megfelel. Örülök hogy egy ilyen tiszteletre méltó csapatot ismerhettem meg az Önök személyében, és biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben még lesz egymáshoz szerencsénk. Még egyszer gratulálok, és sok sikert a továbbiakban!"
Barton András

• "Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy ismételten vásárlójuk lehettem. Természetesen mint az előző vásárlásomnál most is tökéletes volt a csomagolás valamint a megbeszéltek szerint zajlott a postai feladás is, így akkor kaptam meg a csomagot amikorra szerettem volna. (Sajnos ez a mai világban nem jellemző.) Az ajándékokat külön köszönöm, nagyon örültem igazán szép. Tökéletes csapatot ismerhettem meg, akik a vásárlókért vannak. Bízom benne, hogy lehetőségem lesz még vásárolni, mert gyönyörűek a kardok, noha Én a férjemet szoktam meglepni ezekkel a csodákkal, de Nekem is tetszik és ami még nem utolsó szempont, hogy nem holmi gagyi termékekről beszélünk hanem minőségről. Ezek fényében nagyon sok sikert kívánok, és remélem találkozunk még. Az egész csapatnak így ünnepek közeledtével Nagyon Boldog Ünnepeket kívánok!"
BNB - Jászberény

• "Üdvözletem mindenkinek! A mai nappal birtokosa lettem Tsuru katanának. Minden képzeletemet felülmúlja, gyönyörű, szinte nem találok szavakat! A díszes csomagolás és kiegészítők is hibátlanok. Köszönetet szeretnék mondani, hogy magaménak tudhatok ilyen remekművet. Valamint elismerésemet és mély tiszteletemet a Szamurájkardok Extra minden tagjának. Bátran merem Önöket ajánlani mindenkinek. Miután már telefonon is beszéltünk nyugodtan kijelenthetem, az Önök szava többet ér mint másoknak 100 aláírása! És ez nagy szó a mai világban. Baráti üdvözlettel!"
Kucza János - Tápiószecső

• "Tiszteletem! Tegnap előtt rendeltem Önöktől egy Ryu Katana nevű szamurájkardot. Szeretném megköszönni a gyors kiszolgálást. A mai napon Épségben megérkezett ez a Gyönyörű Mestermű. Nem találok szavakat. Nagyon Tetszik. Minden Rendben van vele. Minden Tiszteletem az Önöké. Élőben Sokkal Szebb! Még egyszer Nagyon Köszönöm! Minden Jót Kívánok a Továbbiakban! Sok Sikert!"
Endrész Zsolt - Csorna

• "Kedves Szamurajkardok Extra Csapata. Mint Ti is tudjátok évek óta csak tőletek vásárolok szamuráj katanákat. Nem véletlenül. Már lassan 40 éve kizárólag a Japán szamuráj katanákkal foglakozom. Gyerekként csak álom volt az, hogy valaha egyszer nekem is lesz egy olyan igazi minőségű szamuráj katanám, amit csak a filmekben és a National Gegraphic műsoraiban lehet látni. A szamuráj katana készítését tanulással és hosszú kitartó gyakorlással már több éve kitanultam. Azt lehet mondani értek hozzájuk. Én elég alapos és precíz ember voltam egész életemben, így tudok véleményt alkotni a kifogástalan minőségű szamuráj kardokról. Mire kell odafigyelni egy tökéletes kardnál. Korábban, egy éve Hon San Mai kardot vásároltam tőletek ami a harmadik kard volt. Most egy olyan minőségű és tökéletesen kidolgozott damaszkolt katanát vásároltam tőletek, ami méltó arra, hogy azt lehessen mondani - tessék ez igen, ilyet csak a Japánok tudnak készíteni. A Szamurájkardok Extra Csapata rendelkezik, azzal a felkészültséggel a kardok minőségét illetően, hogy Magyarországon első helyen messze felülmúljon bármely céget. Mind minőségileg, kiszolgálásban és gyorsaságban. Minden idők leghatékonyabb, legszebb, legkeresetebb fegyvere a szamuráj katana volt - van - lesz. Ezt tudósok, kutatók, professzorok, harcművészek is alátámasztották. Én úgy gondolom és érzem, hogy minden embert, akit valaha érdekelt egy hanyatlóban lévő kor a Japán szamuráj életforma és maga a szamuráj katana, az nem hagyhatja azt, hogy ez az ősi kultúra eltűnjön a semmibe. Magyarországon és ezt biztosra merem állítani a Szamurájkardok Extra Cég az, aki rendelkezik a Japán minőségű kardokkal és egyéb termékekkel. Akikben él a bushido az nem azt fogja alapul venni mennyibe kerül egy kard, hanem ha hétrét görnyed is, de megveszi az általa bálványozott kardot. Én sem vagyok gazdag, sőt nemrégiben estem át egy életmentő műtéten. Jelenleg sem tudok dolgozni, de előteremtettem a pénzt a katanára. Mert tisztában vagyok vele mi az, ami értékes és a szívemhez a legközelebb áll. Elérhető áron kiválló Japán minőségű szamuráj katanát ettől a Csapattól kaphatnak az emberek. Fejet hajtok a kezeik közül kikerülő termékekre. Mostani kardjaik, amiket a honlapon látok, szakmai szempontból messze felülmúlják, bármely Magyarországi cég szamuráj kardjait. Ezt mint készítő is merem állítani. Egyben szeretnék köszönetet mondani a Csapat összes tagjának, hogy lehetővé teszik mindenki számára azt, hogy kifogástalan minőségű szamuráj katanákat tudunk vásárolni évek óta. Bizom benne hogy ez a Csapat, akik egy letűnt kor emlékét hordozzák magukban, egy ősi kultúrát, ami a kardjaikban is érezhető, még sokáig örvendeztetnek meg bennünket a termékeikkel. Még egyszer köszönök mindent, hálás vagyok Nektek! A mostani vásárlásommal, egy leírhatatlan álmot valósítottatok meg! Mást nem is tudok mondani csak egyet: Örök hála és Köszönet. További munkáitokhoz eredményekben gazdag sikeres éveket kívánok. Baráti Üdvözlettel."
Kovács Roland - Eger

• "Ezt a Kiváló Csapatot és az Oldalukat a Mesterem által ismertem meg. Mindhárom Kardomat, és a Tőrömet is Tőlük vásároltam. Mind Szakértelemben, mind pedig Kereskedőként úgy gondolom Nagyszerűen megállják a helyüket, valamint a Csomagok pontos érkezése, és elkészítésük gondossága is meggyőző volt a számomra. Utólag még egyszer Köszönöm!"
Liska Zsolt - Budapest

• "Én egy külföldi vásárló vagyok és rendkívül elégedett vagyok a termékekkel! Mind minőségileg és formailag nagyon jó kardokat sikerült itt beszereznem és büszkén mondom, hogy csak így tovább srácok! Köszönöm az eddigi kedvességeteket és a segítőkészségeteket abban, hogy ilyen csodaszép kardgyűjteménnyel gazdagítottátok a háztartásomat. Sziasztok!"
Gál László - Szlovákia

• "Tiszteletem! A Szamurájkardok Extra Csapatától évek óta vásárolok katanákat és szerelékeket. A négy féle pengetípusú kardjaik több darabja az eltelt idő alatt gyakorlati használat során is bizonyították kiváló minőségüket. A katanák pengéjének és szerelékének hibátlansága, valamint esztétikai szépsége is a magas színvonalat igazolják. Vásárlói szempontból a legkedvezőbb ár és tartozék- szerelékválaszték mellett kiemelném az eladók lelkiismeretes, segítő szakértelmét. Köszönettel!
Szakonyi Norbert - Budapest

• "Jómagam már közel 30 éve foglalkozom katanákkal. 10 éve viszont a készítésükkel is. Bár én elég fanatikus vagyok-e téren, mivel a tökéletességre törekszem. Hiszen komoly tűréseknek kell megfelelnie egy jó katanának ahhoz, hogy méltó legyen a japán kardokéhoz hasonlóan. Sajnos olyan kardokat, alkatrészeket korábban nem tudtam beszerezni, ami a tökéletes kard kidolgozásához megfeleljen. 3 éve akadtam itt a Szamurájkardok Extra baráti körére, ahol megtaláltam a számitásaimat. Megfelelő alapanyagok, pengék. Az itt található kardok számomra kiváló alapanyagok, megvan bennük a kard lelke csak a felszínre kell hozni. Persze egyfajta fáradhatatlan munkával. Nincs rossz katana, csak hozzá nem értő ember! A mai tudomány jelen álláspontja szerint a japán szamurájkardot tartják a világ legjobban érdekelt ritkaságának. Amit legendás kultusz övez. Magyarországon a Szamurájkardok Extra Csapata rendelkezik olyan háttérrel, akikkel érdemes foglakozni, informálódni, vásárolni. Korrekt, megbízható gyors kiszolgálás, elérhető áron. Legutolsó vásárlásom során szerencsére-e baráti körtől vásároltam Hon San Mai kardot! Elvileg ezt tartom a legjobb katanának. Maximálisan meg vagyok ismét elégedve a katanával. Talán ami a legtökéletesebb benne az a pengeszerkezet, ahogy összekovácsolják a különböző széntartalmú fémeket. De az éle szerintem az eddigi kardjaimat mind felülmúlják. Ha harcművészek, gyűjtők, fanatikusok ide látogatnak és olvasgatnak, tudom nekik ajánlani ezt a baráti csapatot bátran, mert Magyarországon szakmai szinten, mind minőségben, csak ez a vállalkozás első osztályú. Én így látom, ahogy a kardjaimat vásároltam tőlük, ami számomra örök hálára kötelez."
Kovács Roland - Eger

• "Köszönöm a gyors és korrekt kiszolgálást! A Céget a hétvégén kerestem meg telefonon, hogy szeretnék egy Tantót vásárolni. A szabadnap ellenére készségesen adtak felvilágosítást minden kérdésemre! A hétfői napon postázták a terméket, amit kedden délután már a kezemben is tartottam. A Samurai Tanto minden elképzelésemet felülmúlta! Élőben sokkal csodálatosabb a kialakítása, mint a képeken! Tekiténtélyt parancsoló a 34 cm-es pengehossz! Mindennel meg voltam elégedve! Csak ajánlani tudom mindenkinek a termékeket!"
Szigeti Elvíra - Sopron

• "Köszönöm szépen a kardot megkaptam. Nagy volt az öröm. Én a férjemnek vásároltam. Ez egy nőnek nem egyszerű. Mégis olyan ajándékot tudtam venni, ami megállta a helyét. A kiszolgálás tökéletes. Már a második vásárlásom volt. Biztos voltam benne, hogy csak is innen vásárolok. Nem is kerestem más oldalakat. Mindenkinek ajánlom. Kedves hozzáértő, segítőkész kiszolgálás. Kiváló csomagolás és szállítás."
Zsuzsa - Nagytarcsa

• "Kedves Szamurájkardok Extra Csapata! Megkaptam a Chocho Katanát és a kardtisztító készletet rendben! Ez a kard gyönyörű darab, már régóta (pár éve) nézegettem egy első kardnak valót, amit nekem szánt a sors. Ez olyan. Köszönöm szépen! Üdvözlettel!"
Ákos - Szentendre

• "Tisztelt Szamurájkardok Extra Csapata! Köszönöm szépen a Tomoe Katana kardot megkaptam! Gyönyörű és tényleg a szoba ékessége lett! Remélem hamarosan tudok rendelni egy hozzá hasonló Wakizashi-t Önöktől. Maradok tisztelettel!"
Kosik Ottó - Budapest

• "A tegnapi nap folyamán vehettem kézhez a katanát amelyet rendeltem Önöktől! Mind esztétikai szempontból, mind pedig funkcionálisan megfelelt az elvárásaimnak, sőt az életben sokkal gyönyörűbbnek találom. Próbavágáson nem vallott kudarcot. Köszönöm, hogy a vásárlójuk lehettem!
Erdős Kornél - Debrecen

• "Rendeltem egy kardot a férjemnek a születésnapja alkalmából. Nagyon izgultam, hogy tetszik-e majd neki a fényképről kiválasztott katana. Amikor kibontotta a díszdobozt, nagyon megörült az ajándék kardnak! A katana élőben sokkal szebb volt mint a képeken! Külön köszönet az ajándék selyem kardtáskáért is! Nagyon meg voltam elégedve mindennel! A következő vásárláskor már tudom, hogy ismét Önöket választom! Mégegyszer köszönök mindent!
Mátrai Tímea - Budapest

• "Tisztelt Cég! Köszönöm Önöknek a Konotori Pea Katanát, nagyon megvagyok elégedve vele! Mind a lakás díszeként, mind pedig az edzéseken is megállja a helyét! A vágások is könnyebbek ezzel a jó minőségű karddal! Amint lehetőségem engedi ismét a vásárlójuk leszek, valamint a Dojonkban is ajánlottam a Weboldalukat! Köszönöm!"
Fekete Tibor - Budapest

• "Köszönjük a kardot épségben megkaptuk! Minden rendben volt vele! Ajánlottuk az oldalt már több ismerősünknek is!"
Gáspár Gábor - Celldömölk

• "Már többször rendeltem a weblapon szereplő termékek közül, meg vagyok elégedve a csomagolással és a vásárolt áruval is! Köszönöm!"
Szabó Ervin - Győr

• "Törzsvásárlónak számítok a kezdetek óta. Eddig csak pozitív tapasztalataim voltak!"
Gregor István - Kapuvár

• "Ha tehetem a későbbiekben is rendelni fogok! További sikeres üzletet kívánok!"
Nádasi Balázs - Törökszentmiklós

• "Köszönöm a katana rendben biztonságosan megérkezett! Mindent köszönök!"
Gulyás Tamás - Monor

• "Köszönöm a katanát! A bátyám nagyon örült ennek az ajándéknak! További minden jót kívánok!"
Horváth Dániel - Jászberény

• "Csak röviden a termékek jók, a csomagolás jó, a kiszolgálás jó!"
Széplaki Péter - Budapest

• "Egy kard készletet rendeltem. A csomagot az igért határidőre megkaptam. A kardok és a csomagolás is rendben volt!"
Tatai Norbert - Budapest

• "Kardgyűjtő vagyok és kettő katanával gazdagítottam a gyűjteményemet a honlapról! A leírtakanak megfelelő árukat vehettem a kezembe. Részemről meg vagyok elégedve mindennel."
Mogyorósi Imre - Tata

• "A férjemnek vásároltam ajándékba egy kardot. Tetszik az egész családnak! A lakás dísze lett."
Rácz Emese - Budapest

• "Az általam rendelt musashi katana és wakizashi megálta a helyét a vágáspróbán. Nálam jelesre vizsgáztak a termékek és a dolgozók is! Köszönöm!"
Németh István - Pomáz

• "Készséges segítséget kaptam, hogy milyen kard lenne a megfelelő számomra! A kard rendben megérkezett és nem csalódtam! Kívánok további jó munkát!"
Magyari Tamás - Csongrád

• "Az edzőm ajánlotta az oldalt. Vásároltam is egy kardot. A kard élőben százszor szebb volt mint a képeken! Ajánlottam Önöket másoknak is!"
Horváth Dániel - Budapest

• "Hobby szinten harcművészkedem és már régóta szerettem volna egy szamurájkardot. Most végre meglett és nagyon örülök neki!"
Nagy Attila - Budapest

• "A kardot és a tartozékokat megkaptam, meg vagyok elégedve velük!"
Nyári Pál - Tapolca

• "Szerencsére rátaláltam erre az oldalra! Megfelelő termékek, megfelelő kiszolgálással! Még mindenképpen vásárolni fogok Önöktől!"
Kelemen Balázs - Keszthely

© 2007-2021 szamurajkardok.extra.hu - Minden jog fenntartva!free counters